Прочитано:1

Новитети

Отворен е новиот изложбен салон на Ул.Првомајска 74, П.Фах.

Уникатност во зависност од Вашите потреби...

Постигнувањето на рамнотежа помеѓу стилот, функцијата и добриот квалитет во системите на производство на мебел е предизвик во произвоствениот процес на компанијата.

 

Примарната цел на оваа компанија е задоволување и реализирање на Вашите желби, идеи и потреби преку примена на модерните производствени технологии и супериорениот квалитет на производите во целкупниот процес на производство, додека наша награда е Вашето задоволство. Вашата одлука за взаемна соработка Ви донесува слободен избор во обемот на истата , т.е.:

Изработка на мебел по Ваша идеја односно проект

naslovna_img

Изработка на целосен проект од наша страна во сите фази на производствениот процес:

Идејно решение спрема соодветниот простор

Детален производствен пакет

Превоз и монтажа на мебелот

Наши проекти

Спални соби

spalna

Кујни

кујна

Детска соба

detska

Мебел за Вашата канцеларија

kac