Новитети

Отворен е новиот изложбен салон на Ул.Првомајска 74, П.Фах.

Адреса

Ул.Првомајска 74, П.Фах.703

1000 Скопје

тел

+389 2 2464 525

+389 2 2465 653

факс:

+389 2 2461 389

Детски соби

17.07.2018 Прочитано:1


Испрати ја статијата до пријател

Вашето име:

Вашиот Е-маил:

Е-маил на пријателот:

Коментар:

“Желбите на децата“ е мотото според кое Опрема мебел се води при креирањето на мебелот за нашите најдраги – децата.

Градејќи JA својата долгогодишна традиција при изработката на мебел за детски соби прераснавме во синоним за разновидност, иновативност и квалитет пред се.

detskam

Родителите обожаваат да ги декорираат собите на своите деца. Ова е совршен момент за оживување на Вашите фантазии како и желбите на нашите најмили. Со мала креативност од Ваша страна и помош од Вашите деца во Опрема мебел со сигурност ќе го пронајдете она за кое тие мечтаат, соба од нивните соништа.

Во оваа програма ќе пронајдете елементи кои се изработени од различни материјали, разновидни бои со современ стил, мебел за деца од предшколска возраст и кревети за бебиња.

detska delux

Наши производи

Детско креветче

detska soba

Детски плакари

дет

Детско работно биро

adult

Детско креветче

detski

Оставете коментар

Име

 

Емаил

 

Коментар