Новитети

Отворен е новиот изложбен салон на Ул.Првомајска 74, П.Фах.

Адреса

Ул.Првомајска 74, П.Фах.703

1000 Скопје

тел

+389 2 2464 525

+389 2 2465 653

факс:

+389 2 2461 389

Дневни соби

17.07.2018 Прочитано:1


Испрати ја статијата до пријател

Вашето име:

Вашиот Е-маил:

Е-маил на пријателот:

Коментар:

Голем избор на мебел за Вашиот дневен простор во кој го минувате поголемиот дел од Вашето време дома, излгед што може да биде традиционален, но истовремено и модерен, кој постојано е во тек со современите трендови на дневни соби и со сигурност ќе покаже дека мебелот во Вашиот дневен простор ќе одговара на целокупниот изглед на Вашиот дом и ќе го разубави изгледот на Вашата дневна соба.

1dnevna

Проверете во галериите и пронајдете го мебелот од Вашиот сон.

dnevna6m

 

Наши производи

 

2dnevnas

 

3dnevnas

 

4dnevnas

 

5dnevnas

Целата галерија

Оставете коментар

Име

 

Емаил

 

Коментар