Новитети

Отворен е новиот изложбен салон на Ул.Првомајска 74, П.Фах.

Адреса

Ул.Првомајска 74, П.Фах.703

1000 Скопје

тел

+389 2 2464 525

+389 2 2465 653

факс:

+389 2 2461 389

Канцелариски мебел

17.07.2018 Прочитано:1


Испрати ја статијата до пријател

Вашето име:

Вашиот Е-маил:

Е-маил на пријателот:

Коментар:

Поголемиот дел од нашето секојдневие го поминуваме на работното место. Дозволете ни на да го опремиме Вашиот работен простор со материјали кои ќе внесат топлина и комфор во Вашата канцеларија со специјализираните програми за Вашиот деловен простор.

Опрема мебел успеа да постави стандарди за квалитет на производството на канцелариски мебел. Идеите, стилот, дизајнот и иновативноста се она што отсекогаш не издвојувало од останатите!

1m

Квалитетниот мебел во деловниот простор со сигурност ќе го продолжи Вашиот работен век. Удобноста на Вашето работно место е всушност мебелот кој ќе Ви ја олесни работата. Сепак, времето кое го поминуваме на работа треба да претставуа задоволство.

Топлината и удобноста на Вашето работно место е она кое повеќе ќе ве инспирира и ќе се чувствувате убаво додека работите.

Квалитетен канцелариски мебел за сите стилови, вкусови и желби достапен директно за Вас. Дозволете да го направиме вашиот работен ден поудобен!

kancelariski

Наши производи

2m

3m

4m

5m

Оставете коментар

Име

 

Емаил

 

Коментар