Новитети

Отворен е новиот изложбен салон на Ул.Првомајска 74, П.Фах.

Адреса

Ул.Првомајска 74, П.Фах.703

1000 Скопје

тел

+389 2 2464 525

+389 2 2465 653

факс:

+389 2 2461 389

Кујни

17.07.2018 Прочитано:1


Испрати ја статијата до пријател

Вашето име:

Вашиот Е-маил:

Е-маил на пријателот:

Коментар:

Современ дизајн, префинетост, софистицираност и креативност испириран од Вашите потреби и стил на живеење.

Од големиот избор на програми за внатрешно уредување, оваа македонска производствена компанија нуди избор за секој елемент од вашата современа кујна кој е во тек со најновите трендови и побарувачката од купувачите.

kujna1

Производството на секој елемент во Опрема мебел се карактеризира со голема внимателност при изработката како и добриот избор на квалитетни материјали што резултира со елегантни линии , хармонични пропорции и беспрекорна функционалност.

kujna_6Sslika7S

Во своето 15 годишно постоење, успеваме да создадеме задоволство кај купувачите, кое впрочем се потврдува со нивната лојалност.

Наши производи

kujna2S

 

kujna3S

 

kujna4S

 

kujna5S

Оставете коментар

Име

 

Емаил

 

Коментар