Новитети

Отворен е новиот изложбен салон на Ул.Првомајска 74, П.Фах.

Адреса

Ул.Првомајска 74, П.Фах.703

1000 Скопје

тел

+389 2 2464 525

+389 2 2465 653

факс:

+389 2 2461 389

Елементи за бањи

17.07.2018 Прочитано:1


Испрати ја статијата до пријател

Вашето име:

Вашиот Е-маил:

Е-маил на пријателот:

Коментар:

Специјализирани програми за освежување на Вашите бањи

Дали Вашата бања изгледа монотоно и не успева да Ви го пробуди она освежувачко чувство кое го очекувате? Доколку одговоривте да, тогаш време е да ја освежите Вашата бања и да и дадете нов изглед и дизајн.

luksuzna1

Изберете елементи за бања кои ќе му дадат нов изглед и свежина на Вашиот тоалет!

kupatilo7m

Наши производи

kupatilo2

kupatilo3

kupatilo4

kupatilo5

Оставете коментар

Име

 

Емаил

 

Коментар