Новитети

Отворен е новиот изложбен салон на Ул.Првомајска 74, П.Фах.

Адреса

Ул.Првомајска 74, П.Фах.703

1000 Скопје

тел

+389 2 2464 525

+389 2 2465 653

факс:

+389 2 2461 389

Мебел по нарачка

17.07.2018 Прочитано:1


Испрати ја статијата до пријател

Вашето име:

Вашиот Е-маил:

Е-маил на пријателот:

Коментар:

Уникатност во зависност од Вашите потреби

Постигнувањето на рамнотежа помеѓу стилот, функцијата и добриот вкус во системите на производство на мебел се предизвик во производствениот процес на компанијата Опрема.

Примарната цел на оваа компанија е задоволување и реализирање на Вашите желби, идеи и потреби преку примена на модерните производствени технологии и супериорениот квалитет на производите во целкупниот процес на производство, додека наша награда е Вашето задоволство. Вашата одлука за взаемна соработка Ви донесува слободен избор во обемот на истата , односно:

Изработка на мебел според Ваше идејно решение или проект

ИИзработка на целосен проект од наша страна во сите фази на производството: идејно решение изработено соодветно на зададениот простор, детален производствен пакет, превоз и монтажа на мебелот.

render1

Поаѓајќи пред се од Вашите желби, во комбинација со нашиот искусен и иновативен проектантски тим, добивате уникатен мебел и тоа само во Вашиот дом и никаде на друго место, односно идеално решение за вашиот стамбен или деловен простор.

Принципи по кои се раководи нашата фирма во целокупниот процес на производство се:

  • Рамнотежа помеѓу стилот, естетските карактеристики и оргиналниот дизајн

  • Фукционалноста и квалитетот на производите

  • Точност при роковите на испорака како мото за современо работење

 

Наши проекти

Елементи за дневна

dnevna

Елементи за кујна

kujna

Елементи за детска соба

podkrovje

Канцелариски намештај

Kancelariski

Оставете коментар

Име

 

Емаил

 

Коментар