Новитети

Отворен е новиот изложбен салон на Ул.Првомајска 74, П.Фах.

Адреса

Ул.Првомајска 74, П.Фах.703

1000 Скопје

тел

+389 2 2464 525

+389 2 2465 653

факс:

+389 2 2461 389

Предсобја

17.07.2018 Прочитано:1


Испрати ја статијата до пријател

Вашето име:

Вашиот Е-маил:

Е-маил на пријателот:

Коментар:

Барате мебел за Вашето претсобје кое ќе одговара на Вашиот буџет?

Во Опрема мебел ќе најдете софистициран мебел за Вашето претсобје кое со сигурност ќе ги зачуди Вашите гости и пријатели, но и ќе додаде стил на целокупниот излгед на Вашиот дом.

hallway1

Изберете мебел од нашата програма за Вашето фоаје која вклучува голем избор на шкафови, закачалки за капути и јакни, сталажи за кондури и многу повеќе.

predsobja

Наши производи

Плакар за гардероба

hallway2

Плакар за чевли

hallway

Плакар за гардероба со врати на отварање

hallway

Комбиниран плакар за гардероба

hallway

Оставете коментар

Име

 

Емаил

 

Коментар