News

Opened a new showroom

Str.Prvomajska 74, P.Fax.703

 

 

Address:

Str.Prvomajska 74, P.Fax.703

1000 Skopje

Telephone:

+389 2 2464 525

+389 2 2465 653

Fax:

+389 2 2461 389

Квалитет и иновативност...

Опрема е специјализирана фабрика за производство првенствено на трпезариски мебел, која произведува атрактивни и технички иновативни линии на мебел што го задоволуваат вкусот на илјадници задоволни купувачи секаде во светот.

Активностите при изведба на интериерии

Опрема  произведува и дизајниран плочест мебел за опремување на вашиот дом, како и мебел за вашето работно место во домот, Вашите канцеларии, факултети училишта, студентски домови.

oprema

Уникатност во зависност од Вашите потреби...

Во своето долгогодишно постоење

оваа компанија се издвојува на пазарот со уникатноста и својата специјализираност во изработка во зависност од вашата потреба. Нашите производи се изработени од различни материјали, разновидни бои со современ стил.

Уникатноста на дизајнирањето е секогаш ажурирана според најновите трендови, современтиот стил и побарувачката на пазарот.

Кадровска опременост...

Преку традиција до врвен квалитет

Нашата фирма вработува 12 лица со соодветно образование, рационално распоредени во сите сегменти кои се потребни за успешно функционирање на една фирма.

Комерцијата ја води искусен тим подкован со високо образование од шумарската и економската област, одделение за производство водено од раководство со високо образование од машинската област и соодветен стручен кадар од областа на дрвната индустрија, оддел за финансии со огромно искуство, и одделение за услуги со соодветна стручна спрема од областа на дрвната индустрии