Новитети

Отворен е новиот изложбен салон на Ул.Првомајска 74, П.Фах.

Адреса

Ул.Првомајска 74, П.Фах.703

1000 Скопје

тел

+389 2 2464 525

+389 2 2465 653

факс:

+389 2 2461 389

Спални соби

17.07.2018 Прочитано:1


Испрати ја статијата до пријател

Вашето име:

Вашиот Е-маил:

Е-маил на пријателот:

Коментар:

Изберете мебел по Ваша желба и Ваши потреби,

останатото оставете го на нас. Нашите спални соби Ви нудат комфор и квалитетен сон. Што се однесува до можностите за избор на изгледот на Вашата спална соба, тие се големи. Дозволете да го креираме мебелот за Вашата спална соба, но повелете и доколку имате сопствена идеја односно готов проект.

spalna_1M

Во нашите простории ќе најдете голем асортиман на современ, модерен или пак традиционален декор на спална соба кој со сигурност ќе го задоволи вкусот и на најпребирливите.

Една од можностите кои ги нуди Опрема мебел е да го редизајнирате постоечкиот изглед на одредена спална соба со додавање или отстранување на мебел од понудената спална соба.

spalna6s

Наши производи

Кревети

spalna2s

Наткасни

spalna3s

Плакари со лизгачки врати

spalna4s

Плакари обични

spalna5s

Оставете коментар

Име

 

Емаил

 

Коментар