плакари

Плакари

Потпополно оптимизирање на вашиот простор за одлагање, тие се најдоброто решение за вашата детска, спална соба или претсобје.

Разновиден дизајн

Се изработуваат по мерка и овозможуваат сто процентно искористување на просторот. Внатрешниот распоред на плакарите се изведува во зависност од потребите на клиентот додека надворешниот изглед на вратите може да биде во изведба од стакло или од палетата на дезени од дрво и плексиглас кои можете да ги одберете во нашиот салон.