портфолио

ПОРТФОЛИО

Направете го вашиот дом да биде дел од уметноста.
Инспириран од одличен дизајн.

Инвеститор: АМСМ   Изработка на Проект за ентериер: Формика Плус   Изработка на Плочест мебел: Опрема Мебел   Фотографија: Васе Петровски Аманито

Инвеститор: Новако   Изработка на Проект за ентериер: КЛ Студио Доо Скопје   Изработка на Плочест мебел: Опрема Мебел   Фотографија: КЛ Студио Доо Скопје

Инвеститор: Хотел Сити Парк Скопје   Изработка на Проект за ентериер: КЛ Студио Доо Скопје   Изработка на Плочест мебел: Опрема Мебел   Фотографија: Андријана Тилиќ

Инвеститор: Приватен   Изработка на Проект за ентериер: КЛ Студио Доо Скопје   Изработка на Плочест мебел: Опрема Мебел   Фотографија: Андријана Тилиќ

Инвеститор: Приватен   Изработка на Проект за ентериер: КЛ Студио Доо Скопје   Изработка на Плочест мебел: Опрема Мебел   Фотографија: КЛ Студио Доо Скопје

Oва е само дел од богатата историја на успешни соработки на нашата компанија.
Искуството од преку 20 години успеавме да го преточиме во традиција на взаемно задоволство со голем број наши клиенти.