Од големиот избор на програми за внатрешно уредување, оваа македонска производствена компанија нуди избор за секој елемент од вашата современа кујна кој е во тек со најновите трендови и побарувачката од купувачите.

logo

Борис Трајковски 74 (Првомајска)
1000 Скопје, Македонија

(+389) 02 246 4525
opremamebel@yahoo.com

Copyright © 2021 Опрема Мебел. All rights reserved.

Add to cart