Родителите обожаваат да ги декорираат собите на своите деца.

Ова е совршен момент за оживување на Вашите фантазии како и желбите на нашите најмили. Со мала креативност од Ваша страна и помош од Вашите деца во Опрема мебел со сигурност ќе го пронајдете она за кое тие мечтаат, соба од нивните соништа.

Во оваа програма ќе пронајдете елементи кои се изработени од различни материјали, разновидни бои со современ стил, мебел за деца од предшколска возраст и кревети за бебиња.

logo

Борис Трајковски 74 (Првомајска)
1000 Скопје, Македонија

(+389) 02 246 4525
opremamebel@yahoo.com

Copyright © 2021 Опрема Мебел. All rights reserved.

Add to cart