Потполно оптимизирање на вашиот простор. Плакарите со лизгачки врати се најдоброто решение за вашата детска, спална соба или претсобје. Се изработуваат по мерка и овозможуваат 100% искористување на просторот. 

Внатрешниот распоред на плакарите се изведува во зависност од потребите на клиентот, додека надворешниот изглед на вратите може да биде во изведба од стакло или од палетата на дезени од дрво и плексиглас кои можете да ги одберете во нашиот салон.

logo

Борис Трајковски 74 (Првомајска)
1000 Скопје, Македонија

(+389) 02 246 4525
opremamebel@yahoo.com

Copyright © 2021 Опрема Мебел. All rights reserved.

Add to cart