Барате мебел за Вашето претсобје кое ќе одговара на Вашиот буџет? 

Во Опрема мебел ќе најдете софистициран мебел за Вашето претсобје кое со сигурност ќе ги зачуди Вашите гости и пријатели, но и ќе додаде стил на целокупниот излгед на Вашиот дом. Изберете мебел од нашата програма за Вашето фоаје која вклучува голем избор на плакари, закачалки за капути и јакни, сталажи за чевли и многу повеќе.

logo

Борис Трајковски 74 (Првомајска)
1000 Скопје, Македонија

(+389) 02 246 4525
opremamebel@yahoo.com

Copyright © 2021 Опрема Мебел. All rights reserved.

Add to cart