Специјализирани програми за освежување на Вашите бањи.

Дали Вашата бања изгледа монотоно и не успева да Ви го пробуди она освежувачко чувство кое го очекувате?
Доколку одговоривте да, тогаш време е да ја освежите Вашата бања и да и дадете нов изглед и дизајн.

Изберете елементи за бања кои ќе му дадат нов изглед и свежина на Вашиот тоалет!

logo

Борис Трајковски 74 (Првомајска)
1000 Скопје, Македонија

(+389) 02 246 4525
opremamebel@yahoo.com

Copyright © 2021 Опрема Мебел. All rights reserved.

Add to cart